Vi öppnar dörrarna till den etniska marknaden!

Efter att ha gjort ett av de större företagen i finansvärlden till nr 1 i den etniska världen är det dags för oss i Diversity Business Consulting AB att hjälpa dig och ditt företag att bli välkända och uppskattade i den etniska marknaden som tillhör snart 20% av befolkningen. De nås inte på samma sätt som majoriteten av befolkningen. Men vi vet hur dem nås och vi vill hjälpa er dit. 17 års erfarenhet har vi med oss i bagaget. Vi är Mikael Sjöberg Petersson och Bijan Shafiei.  

Våra erbjudanden

 Vi öppnar dörrarna till den etniska marknaden. 


Om ni känner att det behövs en särskild insats/kampanj för att nå ut med ert företags produkter och tjänster till den invandrade delen av befolkningen, så kan vi med många års erfarenhet hjälpa till. Andelen utlandsfödda är ca 17% av befolkningen.  Till vår hjälp har majoriteten av alla större invandrarorganisationer som vi samarbetar med och som hjälper oss att föra ut ert varumärke till sina landsmän via webb, radio, tidningar, sammankomster och i vissa fall interntv. 

Skriv eller ring till oss så träffas vi och  beskriver mer i detalj. Vill ni sedan ha ett affärsförslag så återkommer vi med det! Snart kan era produkter /tjänster inte bara bli kända utan också omtyckta av den etniska marknaden.

 Consumer Diversity i ditt företag?

Vad är Consumer Diversity?

Det är helt enkelt när ditt företag bestämt sig för vilka anpassningar företaget måste göra rörande vilka språk som bör användas, hur kommunikationen och reklamen ser ut och var den ska riktas. Finns det något behov av anpassning av produkterna eller tjänsterna för att bättre passa den etniska marknaden?

När processen är klar har företaget alla möjligheter att bli känt och omtyckt i den etniska marknaden. 

Vi hjälper till med hela processen.

Hur lång den blir beror på er men minst 6 månader är riktmärket. Klicka här och börja skriva. 

Rådgivning

Klicka här och börja skriva. Unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.

Kontakt

Skriv till oss

 Diversity Business Consulting AB
Mariehällsvägen 25

 25450 Helsingborg

info@diversitybusiness.se

Ring oss

0768 704929 , 0708298704 , Mikael &Bijan