Vi öppnar dörrarna till den etniska marknaden!

Efter att ha gjort ett av de större företagen i finansvärlden till nr 1 i den etniska världen är det dags för oss i Diversity Business Consulting AB att hjälpa dig och ditt företag att bli välkända och uppskattade av den etniska marknaden som tillhör snart 20% av befolkningen. Det är knappt 1,8 miljoner som är utlandsfödda idag och om 10 år är det 2,4 miljoner (SCB)De nås inte på samma sätt som majoriteten av befolkningen. Men vi vet hur de nås och vi vill hjälpa er dit. 17 års erfarenhet har vi med oss i bagaget. Vi är Mikael Sjöberg Petersson och Bijan Shafiei.  

Våra erbjudanden

Kampanj där vi ger er nycklarna till dörrarna till den etniska marknaden. 


Om ni känner att det behövs en särskild insats för att nå ut med ert företags produkter och tjänster till den invandrade delen av befolkningen, så kan vi med många års erfarenhet hjälpa till. Antal utlandsfödda är nu 1,8 miljoner och om 10 år 2,4 miljoner. Till vår hjälp har vi majoriteten av alla större invandrarorganisationer. De hjälper oss att föra ut ert varumärke till sina landsmän via webb, sociala medier, radio, tidningar, sammankomster och i vissa fall interntv. 

Skriv eller ring till oss så träffas vi och  beskriver mer i detalj. Vill ni sedan ha ett affärsförslag så återkommer vi med det! Snart kan era produkter /tjänster inte bara bli kända utan också omtyckta av den etniska marknaden.

 Consumer Diversity i ditt företag?

Vad är Consumer Diversity?

Det är helt enkelt när ditt företag bestämt sig för vilka anpassningar företaget måste göra angående vilka språk som bör användas, hur kommunikationen och reklamen ser ut och var den ska riktas. Finns det något behov av anpassning av produkterna eller tjänsterna för att bättre passa den etniska marknaden?

När processen är klar har företaget alla möjligheter att bli känt och omtyckt i den etniska marknaden. 

Vi hjälper till med hela processen, inklusive marknadsföringen.

Hur lång den blir beror på er men minst 6 månader kan vara riktmärket. 

Rådgivning och Styrelsearbete.

Vi kan deltaga på ett ledningsmöte där vi beskriver marknaden och berättar om något case för att inspirera. Vi har också "körkort" för och erfarenhet av styrelsearbete. Om du har ett specifikt behov så hör av dig, vi är öppna för det mesta.

Kontakt

Skriv till oss

 Diversity Business Consulting AB
Mariehällsvägen 25

 25450 Helsingborg

info@diversitybusiness.se


Ring oss

Mikael Sjöberg Petersson -0768 704929 Bijan Shafiei -0708298704